Helyi hírek 2016. január 21. 12:00

Forgalomkorlátozások a Toros ételek versenye alatt

Forgalomkorlátozások a Toros ételek versenye alatt
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja az érintett lakókat, hogy a Kazinczy és Korona utcákban az alábbi útlezárásokra kerül sor január 21-e és 24-e között a Toros Ételek Versenye rendezvény biztosítása miatt.

- A Korona u. északi oldalán lezárják a parkolókat január 21-én, csütörtök 19 órától.

- A Kazincy utcát lezárják a Korona utca utáni saroktól az Y-elágazásig (szervizút végéig) szintén 21-én, csütörtök 19 órától.

- Lezárják a Korona utcát január 22-én, péntek déltől 24-én vasárnap délelőttig.

- Lezárják a Kazinczy utcát a Kossuth Lajos utcától a szervizút végéig. (A Kazinczy utcai szervizúton a gépjárműforgalmat biztosítják mindkét irányba.)

Nem lehet ki- és behajtani a Polgármesteri Hivatal udvarába január 22-én péntek déltől 24-én vasárnap délelőttig. Ezért kérik az érintett gépjármű tulajdonosokat, hogy péntek 12 óráig az udvarból álljanak ki gépjárműveikkel, amennyiben hétvégén is használni kívánják azokat.

Kérik továbbá a járművezetőket, tulajdonosokat, hogy a „Behajtani tilos” és egyéb közlekedési táblákat vegyék figyelembe, így ezen útszakaszokon a parkolásra, megállásra más környékbeli utcákat, parkolókat használjanak.







 

Kövessen minket a Facebookon is!