Helyi hírek 2016. január 22. 10:20 Forrás: keol.hu

GAMF Kari esték - speciális jószág a kultúra?

Képgaléria
GAMF Kari esték - speciális jószág a kultúra?
Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. vezetője és a kiskunfélegyházi születésű Dr. Tóth Ákos, a Kecskeméti Főiskola docense, a Kultúrafinanszírozás című könyv szerzője voltak a vendégek szerdán a „GAMF Kari esték" sorozat programján.

A szervezők azért indították el a sorozatot, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a szeptemberben induló közgazdászképzésre. A rendezvényre ugyanakkor nemcsak középiskolásokat, hanem mindenkit vártak, aki érdeklődik közgazdasági kérdések iránt.

A Kecskeméti Főiskolán 2016 szeptemberében a gazdálkodási és menedzsment alapszakkal beindul a közgazdászképzés. A GAMF Kari esték sorozat ízelítőt ad abból, hogy mit tanulhatnak majd a leendő hallgatók, illetve mi mindennel foglalkozik egy közgazdász. A résztvevők találkozhatnak a szak leendő oktatóival is.

A szerda esti beszélgetésen azt vizsgálták meg, mennyiben speciális áru, vagy ahogyan a közgazdászok mondják, speciális jószág a kultúra. Dr. Tóth Ákos felvezetését követően Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. vezetője - aki a Cigánymesék című rajzfilmsorozat útnak indításáért vehette át a napokban a Raoul Wallenberg Egyesület által alapított tolerancia-díjat - tartott előadást a Járműtechnológia Tanszék új épületében.


Fotó: keol.hu




 

Kövessen minket a Facebookon is!