Helyi hírek 2016. január 26. 17:30

Vasárnap zár a jégpálya

Vasárnap zár a jégpálya
Január 31-én, vasárnap zár a félegyházi jégpálya. Addig azonban még egy fergeteges, programokkal színesített hétvége várják a korizni vágyókat.

Ebben a szezonban mintegy 15 ezer látogatója volt a félegyházi jégpályának, amely december elejétől január végéig becsülettel „állta a sarat”, azaz használható jeget kínált a csúszkáláshoz. Ez a látogatottság a tavalyihoz hasonló, ami azt jelzi, hogy az elmúlt két évben közkedvelt téli sportolási lehetőség lett Félegyházán a korcsolyázás. A város oktatási intézményei is szép számban éltek az ingyenes korcsolyázási lehetőséggel, a pályához közel eső intézmények nagy számban tartottak itt testnevelésórákat is – tudtuk meg Balla Lászlótól.

Az alpolgármester ezúton is kifejezi a város köszönetét azoknak a cégeknek, akik molinójuk kihelyezésével hozzájárultak a jégpálya üzemeltetésének költségeihez. A pálya eltakarítását február 1-jén kezdik meg, és várhatóan 10-15 napot vesz igénybe. Így a parkoló február közepétől töltheti be ismét eredeti funkcióját.

T. T.






 

Kövessen minket a Facebookon is!