Program 2016. február 12. 09:30

Valentin-napi esküvő kiállítás

Valentin-napi esküvő kiállítás
Február 14-én, Valentin-napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán. A szerelmesek napján 9-től délután fél 6-ig várják a házasulni készülő párokat és más érdeklődőket.




Csikósné Fehér Irén, a rendezvény szervezője kérdésünkre elmondta: 9 órától várják a kiállítók a látogatókat a Móra Ferenc Művelődési Központban. Délelőtt a Silver Step Táncstúdió bemutatója szórakoztatja a közönséget, délután 14 óra 20 perckor Rosta Ferenc alpolgármester és a főszervező köszönti a vendégeket. Lesz örömanya, koszorúslány és koszorúsfiú divatbemutató, esküvői tréning házasulandóknak, és számos kedvezmény is várja a kiállítás vendégeit.

A helyszínben beiratkozó fiatalok 50 százalékos árengedményt kapnak például a polgármesteri hivatal dísztermének bérleti díjából, aki az esküvő kiállításon rendeli meg az eljegyzési gyűrűket, az csaknem valamennyi jelenlévő szolgáltatás díjából 10 százalék kedvezményt kap, valamint a 2016-ban házasodni kívánó és beiratkozott fiatalok között két görögországi szálláslehetőséget és további ajándékokat is kisorsolnak.





 

Kövessen minket a Facebookon is!