Kultúra 2016. január 28. 09:30

Vers- és prózaíró pályázat

Vers- és prózaíró pályázat
Vers- és prózaíró pályázatot hirdet a Kiskunfélegyházi Irodalmi Alapítvány. A pályaművek témája kötetlen. Eddig még nem publikált művekkel pályázhatnak Kiskunfélegyháza és kistérségének lakói, valamint Bács-Kiskun megye alkotókedvű „tollnokai”. Egy pályázó, csak egy jeligéhez tartozó pályaművet adhat be.


A pályázatok beküldésének módja: postai küldeményként - nagy vagy közepes borítékban 3 példányban gépelve kérik. A pályázati példányokra és a boríték külsejére csak jeligét kell írni, nevet nem, lezárt kis borítékba kérik a pályázó nevét és címét (egyéb elérhetőségét) vagy e-mailben: [email protected] címre csatolt fájlként, World vagy PDF formátumban.

A csatolt pályamű(vek)re szintén a jeligét (név nélkül) kérik ráírni. Külön csatolt dokumentumként kell megadni az elérhetőségeket (név, cím, ímélcím vagy telefonos elérhetőség).


Terjedelem: max. 10 oldal. A formailag hibás, vagy határidő után érkezett pályázatokat nem fogadják el.


A pályaműveket az alábbi címre kell postán beküldeni: KISKUNFÉLEGYHÁZI IRODALMI ALAPÍTVÁNY - 6100 Kiskunfélegyháza, Kazinczy u. 10-12. vagy [email protected].


Postára adási határidő: február 29.

A pályaműveket külső és belső szakértői bizottság véleményezését figyelembe véve a Kuratórium bírálja el.

Ünnepélyes díjátadás a Költészet Napján, április 11-én, 17 órai kezdettel a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központban lesz, amelyre minden pályázót és érdeklődőt várnak.

A pályázókat a későbbiek során is írásban értesítik az ünnepség pontos időpontjáról és helyszínéről.
 

Pályadíjak, oklevelek mellett:

I. díj: 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány;

II. díj: 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány;

III. díj: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány vagy könyvjutalom;

IV. díj: 5000 Ft értékű vásárlási utalvány vagy könyvjutalom; és különdíjak;

Ezeken kívül „IFJÚSÁGI KÜLÖNDÍJ”-at is kiadnak azon pályázók között, akik nappali tagozaton, általános vagy középiskolában tanulnak. Kérik, hogy a jeligéjük mellett az „ifjúsági” szót is tüntessék fel.
 

Kiskunfélegyházi Irodalmi Alapítvány Kuratóriuma






 

Kövessen minket a Facebookon is!