Helyi hírek 2016. január 28. 17:30

Tehetség és sokszínűség a Platánban

Képgaléria
Tehetség és sokszínűség a Platánban
Újabb szép hagyományként a Platán iskolában kulturális műsorral ünneplik a magyar kultúra napját. Így történt ez ebben az évben is. Az esten felléptek az iskola tehetséges tanulói, tanárai. A sokszínű, gazdag programban mese- és versmondás, néptánc, ének, zene, jelenet váltották egymást. Ez alkalommal került sor „Az én Széchenyi-napom” című rajzpályázat és prezentációkészítés eredményhirdetésére. A legjobbnak járó díjat Ágó Dominik 8.b osztályos tanuló vehette át.

A rajzpályázat eredménye: I. díj : Szabó Kitti 4. b, II. díj:Somogyi Petra 3.b, III. díj: Cselkó Dóra 2.a, Különdíjas: Tőgyi Viola 1.a

Takácsné Medveczki Zsuzsanna tagintézmény-vezető elmondta, hogy az iskola nagyon fontos feladatának tekinti a tehetség felismerését, fejlesztését. „Akkreditált Kiváló Tehetségpontként” minden területen lehetőséget nyújt és segíti a tehetség kibontakozását. Ennek köszönhetően a gyerekek eredményesen szerepelnek a különböző versenyeken is. 

A program fő szervezője Vízhányó Brigitta tanárnő volt. Az iskola köszönetét fejezi ki a fellépőknek, az érdeklődő szülőknek,  Kis-Fekete Vilmosnak, a zeneiskola igazgatójának és tanárainak.






 

Kövessen minket a Facebookon is!