Sport 2014. április 16. 07:30

Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület évzáró vacsorát tartott

Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület évzáró vacsorát tartott
Az elmúlt esztendőt értékelve, 2014. március 21-én este a hagyományt őrizve, díjkiosztó évzáró vacsorát tartott a Rózsakert Vendéglőben a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület.

Az évértékelő beszédében Tóth Zoltán az egyesület titkára hangsúlyozta, hogy a 2013. évben az egyesület sportolói összesen 492 érmet szereztek, ebből 212 arany, 140 ezüst és 140 bronzérem.

A fiatalok egész évben folyamatosan versenyeztek, 25 MUSZ versenyen, 8 egyéb szervezésű versenyen és ezen felül a Diáksport Szövetség megmérettetésein is kiválóan szerepeltek. A sportolók két számban is ranglista vezetőként zárták az évet (Fazekas Bence 50 m mell és Vízhányó András 1500 m gyors úszásban), ezen felül 3 versenyző 13 versenyszámban ért el aranyjelvényes szintidőt (Vízhányó András, Burai Boglárka és Vízhányó Blanka).  Az Országos Vidék Bajnokságon 1 aranyat, 1 ezüstöt és 1  bronzot, a Rövidpályás Országos Vidék Bajnokságon 1 aranyat és 3 ezüstérmet nyert Fazekas Bence. Három sportoló, Burai Boglárka, Vízhányó András és Fazekas Bence, a régió válogatottnak is tagja lett és folyamatosan részt vesznek a régiós edzéseken, felméréseken.

A vacsorán díjazásban részesültek: Fazekas Bence, Vízhányó András, Burai Boglárka, Vízhányó Blanka, Seres Máté, Dobos Dorka, Vörös Réka, Szekeres Orsolya, Vörös Luca, Fekete Csaba, Grafl Rudolf, Szekeres Zsófia, Szekeres Norbert, Nikula Kitti, Faragó Dorka, Faragó Gábor és Fazekas Marcell.

Edzők: Kurucz Kornélia, Sebők János, Vízhányó Emília

Az egyesület a 13 éves működése alatt a legsikeresebb évét zárta a múlt évben.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!