Helyi hírek 2014. április 16. 15:36

Gratulálunk a nyertesnek!

Gratulálunk a nyertesnek!
Online oldalon mindennap elolvassa a friss információkat, szívesen lájkolja azokat az írásokat, amik elnyerik a tetszését, és most még nyert is a felegyhazikozlony.hu-n.

Lantos Imréné örömmel szorongatta a nyereményt, az MP-4 lejátszót.

– Még nem igazán tudom, hogy kell majd használni, de biztos vagyok benne, hogy kivételes zenei élményt nyújt ez a készülék – mondta a boldog nyertes. – Mindig szerencsésnek tartottam magam, mégis meglepetésként ért a hír, és ez már tulajdonképpen a második ajándékom. Az előzőt, az más jellegű volt, egy patikahálózat reklámújságjától nyertem.

Eszter elmondta még, hogy lájkolni és megosztani kellett a felegyhazikozlony.hu-t ahhoz, hogy eséllyel induljon az MP-4 lejátszóért..– A 23 éves lányom biztosan ért hozzá, és el fogja magyarázni nekem is a működést.

Azt már tudjuk, hogy online figyelemmel kíséri a Félegyházi Közlönyt. A nyomtatott formájú magazinról mi a véleménye?

– Minden érdekel. minden témáról szívesen olvasok benne, és meg is találok mindent az újságban, amire kíváncsi vagyok. Színes, tartalmas, érdekes, nem is tudnék olyat mondani, ami esetleg kimaradna belőle.

Lantos Imrénével a Félegyházi Közlöny Szent János téri szerkesztőségében beszélgettünk, és ott vehette át a nyereményét. Gratulálunk!

Hasonló akciók pedig lesznek még, és szeretnénk minél több olvasónknak ilyen meglepetést okozni.

Kövessen minket a Facebookon is!