Helyi hírek 2016. február 6. 12:30

Mórás szalagozó

Képgaléria
Mórás szalagozó
A félegyházi Móra Ferenc Gimnázium 122 negyedikese kapta meg a végzősöknek járó kék szalagot február 5-én este, a Kész Arénában megrendezett szalagozó ünnepségen.

Rosta Ferenc igazgató ezt az alkalmat az iskolai jelzőcsengetéshez hasonlította, amikor azt meghallva a diák már a közelgő szünet várható élményeire gondol. Ezzel az eseménnyel a diákok a gondtalan ifjúság és a felnőttkor mezsgyéjére elérkeznek.

Fehérvári Noémi 12/E osztályos tanuló a végzősök nevében mondott köszönetet, és a szalagozó ünnepséget az iskolától való elszakadás első lépcsőfokának nevezte.

- A mi szalagunk elválaszt, és összeköt valamit valamivel. Elválaszt minket, végzős tanulókat a gyermekkortól, és a nem is annyira könnyed diákévektől - mondta, majd hozzátette: A szalag örök időre összeköt egy-egy osztályt, az iskola végzős diákjait egymással, tanáraikkal és a Mórával.

A végzős diákok ezt követően bécsi és angolkeringővel kápráztatták el a vendégeket, a harmadik osztályos tanulók pedig színes táncos műsorral kedveskedtek a végzősöknek.

K.G.


A szalagozón bemutatott keringőt itt lehet megnézni: http://indavideo.hu/video/keringo_9








 

Kövessen minket a Facebookon is!