Helyi hírek 2016. február 6. 15:30

Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Minden egy helyen, ami egy esküvőhöz kell

Képgaléria
Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Minden egy helyen, ami egy esküvőhöz kell
Február 14-én, Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ezen a napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A Félegyházi Közlöny azzal szeretné megkönnyíteni a házasságkötés előtt állók ezer teendőjét, hogy választásukat segítve bemutatunk néhány profi szolgáltatást és szakembert. Ezúttal a kiállítás szervezőjét mutatjuk be. Csikósné Fehér Irén az esküvőszervezés nehézségeit ismerve fogott bele hét évvel ezelőtt Kiskunfélegyházán az Esküvő Kiállítás megszervezésébe. A fiatalok itt megismerkednek minden szolgáltatóval, akire egy lakodalomhoz szükségük lehet.

Idén hetedik alkalommal rendezik meg Kiskunfélegyházán az Esküvő Kiállítást a Művelődési Központban. Az ide látogatók a kiállítókon keresztül megismerhetik a sokszínű kínálatot, és a legújabb trendeket is. Mára a kiállítás komoly városi rendezvénnyé vált, színesedve színpadi műsorokkal, alkalmi és menyasszonyi ruha divatbemutatókkal. Idén mintegy harminc kiállító képviselteti magát, segítve ezzel a fiatalokat a döntésben­ összegezte Csikósné Fehér Irén kiállításszervező, a Rexám Bt. üzletvezetője. ­

- Kis és nagykereskedésünk huszonöt éve foglalkozik méteráru tevékenységgel, a Zrínyi utcában megtalálható üzletünkben vásárlóink hetente megújuló készletből válogathatnak a ruha anyagtól a lakástextilig. Alkalmi anyagainkat lakodalmakra is kínáljuk, a ruha elkészítéséhez pedig divattervezőt, és varrónőt is tudunk ajánlani. Tíz éve foglalkozunk esküvői dekorációval, melyhez méteráru kereskedésünk kiváló hátteret nyújt - foglalta össze főbb tevékenységüket az üzletvezető.

- Az Esküvő Kiállítás hiánypótló az esküvőszervezés szegmensében, a fiatalok tanácstalanok, sokszor azt sem tudják, hogyan kezdjenek a szervezéshez. A rendezvényen megtalálható lesz minden szolgáltató akire szükség lehet egy lakodalom megszervezéséhez, és mindehhez több alternatívát is meg tudunk mutatni. A nap végén a kitelepült anyakönyvvezetőknél regisztrált házasulandó fiatalok között pedig több értékes ajándékot, és két darab Görögországi szálláslehetőséget sorsolunk ki­ - tette hozzá a szervező.

A kiállításon a Rexám Bt. esküvői dekorációjával is bemutatkozik. Az évről évre változó trendből megtalálható palettájukon a klasszikus elegáns, és a szintén népszerű francia vidéki, vagy a falusi stílus, ahol öreg bútorokat, szalmát használnak a díszítéshez. ­A dekorációt a fiatalokkal együtt állítják össze, kezdve a szín és stílus kiválasztásával, egészen az apró részletekig, hogy ez a nap tényleg olyan legyen, amilyennek megálmodták.

K.G.

Fotók: Rexám Bt.





 

Kövessen minket a Facebookon is!