Sport 2014. április 17. 08:28 Forrás: totalsport.hu

Horror belépőárak az új Fradi stadionba

Horror belépőárak az új Fradi stadionba
Az FTC támadja az MLSZ-Szurkolói Iroda vendégbelépők árait maximalizáló megállapodását.

E megállapodás szerint nem lehet több a vendégbelépő 1400 forintnál. Kevesebb igen, több,nem. Egy másik szabály szerint, az egyező kategóriájú helyekre, egyező árú belépőket kell kibocsátani.

Így lett a “kapu mögötti” ultra szektorok ára 2500/3000 helyett 1400. Ha nem lett volna ez a szabály, akkor is illetve volna a hazai belépők árainak csökkentése, hiszen botrányos lett volna, ha a vendégszurkolók feleannyiért veszik a belépőt, mint a B-Közép tagjai.

Az elmúlt pár hónapban az FTC szinte minden fronton támadta a megállapodást. Ennek oka, az új stadion, melyet egy német cég fog üzemeltetni.

Az FTC csak egy bérlő lesz, pont olyan,mint a büfés… Talán annyi a különbség, ha igaz amit hallani, hogy nem kell fizetni semmit a használatért.
Sőt, a mérkőzések jegybevétele a mienk.

Ebből a jegybevételből kell kihozni a maximumot. A klubnál úgy gondolják, hogy 2500-3000 forint lenne a legolcsóbb belépő, és azt a szurkolók ki fogják fizetni, hiszen mégis csak egy új, szép stadionban lesznek. 2500/3000 forintos ultra jegyek mellé, 4000-5000 forintos “oldallelátós” belépőjegy ár várható.

Azaz dortmundi jegyárral számolnak, pedig sem a labdarúgásunk, sem az életszínvonalunk nem dortmundi szintű.

Kövessen minket a Facebookon is!