Sport 2014. április 17. 12:10

Sikeresen tájékozódtak a KISKUNOK

Április 12-én került sor a bajai DÉMÁSZ-REZÉT SE Természetjáró Szakosztály szervezésében a XVII. Rezét kupa Természetjáró Túraversenyre. A KISKUN TERMÉSZETBARÁT SE egyesület számára már régóta hagyomány a versenyen való részvétel. Ebben az évben az egyesület 35 fővel indult el.

A részvevők különböző nehézségű kategóriákban próbálhatták ki magukat. Az A kategória tájékozódási feladatokkal nehezített verseny volt, a B kategóriában kevesebb tájékozódási feladattal tették próbára a versenyzőket, míg a C kategória a kezdők számára is kitűnő lehetőséget nyújtott a természetjárásra.

Természetesen minden kategóriában megfelelő szintű tájfutó térképpel látták el az indulókat. A meghirdetett kategóriákban az egyesület 8 csapata mérette meg magát, a siker pedig nem maradt el.

Eredmények:

B kategóriában I. helyezést ért el a Kiskun VIII-as csapat, tagjai: Hevérné Fricska Ildikó és Hevér Csaba voltak.

Ugyancsak ebben a kategóriában II. helyezést ért el a Kiskun II-es csapat: Fazekas Tímea, Mohai Zsófia, Várhelyi Zoltán és Rádi Ferenc.

C kategóriában I. helyezést ért el a Kiskun V-ös csapat: Bánfalvi Anna, Pallagi Anna Liza, Bánfalvi Péter, Retkes József és Lantos Gábor.

A kategória II. helyezettjei is az egyesület tagjai voltak, a Kiskun IV-es csapatot Csányi Sándorné, Nikola Kitti, Kószó Józsefné és Herédi Éva alkotta.

A sikert a ragyogó napsütés és a jó társaság tette teljessé. Azokat pedig, akiket vonz a túrázás, mint kikapcsolódás, az egyesület szeretettel hívja és várja későbbi programjaira.

Kövessen minket a Facebookon is!