Helyi hírek 2016. február 9. 13:30

Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Az életre szóló ajándék

Képgaléria
Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Az életre szóló ajándék
Február 14-én, Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ezen a napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A Félegyházi Közlöny azzal szeretné megkönnyíteni a házasságkötés előtt állók ezer teendőjét, hogy választásukat segítve bemutatunk néhány profi szolgáltatást és szakembert. A házasságkötéskor egymás ujjára felhúzott gyűrű a soha el nem múló szerelem, és az örökké tartó egymás iránti vonzalom tárgyi jelképe. A hosszú időre szóló választásnál fontos, hogy a döntésben olyan nagy múlttal rendelkező cég segítsen, mint az Onix Ékszerház, ahol több száz modell közül választhatunk.

Az esküvői ceremónia elengedhetetlen kelléke a karikagyűrű. Ez az ősidők óta használt szimbólum a nő és férfi összetartozását jelöli. Mivel az ékszer az érzelmeiket, és életre szóló választásukat jelképezi, fontos hogy a fiatalok körültekintően válasszanak. Az Onix Ékszerház huszonöt éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, ahol számos mintakollekcióból válogathatnak a párok. Az üzlet kínálatában megtalálhatóak a mai napig közkedvelt klasszikus féldomború karikagyűrűk, de a legújabb trendeket követő modellek is. Mára a meglepetésként is megvásárolható eljegyzési gyűrű divattá vált, így a karikagyűrűt már együtt választják ki a fiatalok - tudtuk meg Varga Edittől, az Onix Ékszerház Kft. ügyvezetőjétől.

- Az Esküvő Kiállítás egy nagyon elegáns megjelenési formája a karikagyűrű választékunk bemutatásának, ezért fontosnak tartjuk hogy jelen legyünk - mondta el az ügyvezető. - Nálunk számos mintakollekció megtalálható, melyek többféle felületkezeléssel, öntéstechnikával, színvariációban fordulnak elő, ezáltal több száz modell áll rendelkezésünkre. Újdonságként egy Onix-dizájnt állítottam össze a legszebb modellekből. Az elmúlt évek jellemzője, hogy a női gyűrűbe szintetikus, vagy természetes gyémánt került, illetve a fehérarany gyűrűk is nagyon kedveltek lettek. Napjainkban pedig a matt felületkezelésű, selyemfényű, letisztultabb modelleket vásárolják legszívesebben a már említett klasszikus fazon mellett - tette hozzá Varga Edit.

K.G.

Fotók: Ficsór Zoltán




 

Kövessen minket a Facebookon is!