Helyi hírek 2016. február 10. 13:30

Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Tetőtől talpig vőlegény

Képgaléria
Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Tetőtől talpig vőlegény
Február 14-én, Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ezen a napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A Félegyházi Közlöny azzal szeretné megkönnyíteni a házasságkötés előtt állók ezer teendőjét, hogy választásukat segítve bemutatunk néhány profi szolgáltatást és szakembert. Az esküvői ceremónia egyik főszereplője a vőlegény. Az alkalomhoz illően elegánsan, de mindenképpen a menyasszonyi ruhával összhangban készül az öltözete. A megfelelő öltöny, és kellékei egy helyen megtalálhatók a Franco Férfi Divatban.

Bár az esküvő legkáprázatosabb gyöngyszeme a menyasszony, a vőlegény ruházata is az egyik legfontosabb kellék. A fiatalok a legújabb trendnek megfelelő, különlegesen elegáns megjelenésű, és a menyasszony ruhájával összhangban lévő öltözetek közül választhatnak a Franco Férfi Divat üzletből. Akiknek a testalkatuk nem engedi meg hogy kész öltönyt vásároljanak, azoknak a méret utáni készítés is rendelkezésre áll - tudtuk meg Szentpéteri-Horváth Illéstől, az üzlet tulajdonosától.

- Vállalkozásunk profilja lehetővé teszi, hogy az esküvői öltözethez a cipőn kívül mindent megtaláljanak nálunk. A vőlegény ruházat elengedhetetlen kellékei az ing, és a selyem mellény, melyhez anyagában megegyező nyakkendőt és fazonkendőt is készítünk. Az ingek anyaga tiszta pamut, vagy kevertszálú. Színben a fehér és az ekrü szín dominál, összhangban a menyasszonyi ruhával, és kínálatunkban helyet kapnak az újember ruhához szükséges piros, vagy bordó ingek is. Az üzletben megtalálhatók a legújabb trendnek megfelelő extra karcsúsított és karcsúsított öltönyök, melyek egyszínű, vagy anyagában mintás anyagból készülnek. Az üzlettulajdonos azt is elmondta: sokan határozott elképzeléssel keresik meg őket, a tanácstalanoknak pedig segíteni tudnak a döntésben - tette hozzá.

K.G.

Fotók: Ficsór Zoltán





 

Kövessen minket a Facebookon is!