Helyi hírek 2016. február 11. 07:30

Közhírré tétetik! Szerelmes vagyok, sőt…

 Közhírré tétetik! Szerelmes vagyok, sőt…
A lánykérés szokatlan, de izgalmas módját használta egy szerelmes férfi. A város legforgalmasabb csomópontjában, a városháza és a Petőfi tér között feszítette ki „hálóját”, pontosabban egy molinót. „Kicsi cicám, édes Edit! Kérlek, gyere hozzám feleségül!!!” – kérte kedvesét J. A Valentin naphoz, és a házasság hetéhez közeledve szívmelengetően kedves megoldás ez, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy mit szól ehhez a kérés címzettje.

Edit vonakodott attól, hogy bármit is mondjon, főleg, hogy teljes névvel. Ez magánügy, intim történetnek kellene lenni – vélekedett. Néhány részletet azért elárult. Többek között azt, hogy egy barátja hívta fel a figyelmét a transzparensre, gondolván, hogy ő az üzenet címzettje. Kiderült, igen.

Kérőjével évek óta szoros a kapcsolat, de a házasság eddig még nem jött szóba. A történtek után fel is hívta és rákérdezett: miért ezt a megoldást választottad? Azért, mert arrafelé jársz a leggyakrabban – hangzott a válasz. Akkor az lett volna a leghatékonyabb, ha a bejárati kapumra függeszted ki – mondta erre Edit. Igaz, közben mosolygott, és szemmel látható volt, hogy egyáltalán nem haragszik.

Ezek után következett a legfontosabb kérdés: igent mondott-e a felkérésre? Még nem, hangzott a felelet, pedig időközben már a jegygyűrű is megérkezett.

A tudósítónak nem tiszte jósolni. Önök szerint van esélye a kézfogónak?

H. S.





 

Kövessen minket a Facebookon is!