Helyi hírek 2016. február 10. 11:40 Forrás: Petőfi Népe

Bérlakás programot indít dolgozói számára a Mercedes-gyár

Bérlakás programot indít dolgozói számára a Mercedes-gyár
Kedvezményes áron kínál lakhatást dolgozóinak Kecskeméten s Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., 40 frissen felújított bérlakásban. A Kecskemét Homokbánya városrészén lévő lakásokba mind a termelésben, mind az adminisztratív területen dolgozókat várják. A Téglás utcában 34 kisebb, 43 négyzetméteres lakás és 6, egyenként 51 négyzetméteres összkomfortos, központi fűtéses, beépített konyhával ellátott lakás bérlésére nyílik lehetőség.

A dolgozók által a lakásokra benyújtott pályázatok elbírálásakor a társasáhaz üzemi tanáccsal egyeztetett szempontok alapján figyelembe veszi a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél eltöltött időt, a vállalatnál dolgozó hozzátartozók számát, a pályázó gyermekeinek számát, valamint az állandó lakóhely Kecskeméttől való távolságát. Fontos szempont, ha valaki egyedül neveli a gyermekét.

A Daimler-csoport vállalati kultúrájában kiemelt szerepet kap az egészségvédelem, a prevenció és a sport, ezért a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. már kezdetektől fogva sokat tesz azért, hogy a munkavállalók számára vonzó munkaadó, valamint családbarát munkahely legyen. Ezt példázza a tavaly a gyár területén megnyílt 70 gyermekét befogadó Csillag Bölcsőde és Óvoda.





 

Kövessen minket a Facebookon is!