• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • A sportolási lehetőségekkel, az egyesületek munkájával ismerkedtek a fiatalok
Sport 2016. február 16. 11:45

A sportolási lehetőségekkel, az egyesületek munkájával ismerkedtek a fiatalok

Képgaléria
A sportolási lehetőségekkel, az egyesületek munkájával ismerkedtek a fiatalok
A sportoló diákok elmondhatják, hogy mit is jelent számukra egy közösséghez, a csapathoz való tartozás. Elmondhatják, hogy nemcsak az edzések nehézségét jelenti a sportolás, hanem életre szóló kötődést, a barátságot, valamint a sport, a sportág szeretetét. Ezt az életérzést a félegyházi sportoló fiatalok több mint 1200 társukkal osztották meg február 16-án a „Sportolj velünk!” rendezvényen a sportcsarnokban és a Kossuth Lajos Szakképző Iskola tornatermében.

Kiskunfélegyháza városa nagyon fontosnak tartja a sport minden ágában az utánpótlás nevelést, azt hogy a városban sok sportegyesület működik. Ezért is örültünk annak a lehetőségnek, hogy nemcsak az iskola, hanem a sportcsarnok is lehetőséget biztosít ennek a rendezvénynek – mondta megnyitójában Balla László alpolgármester.

A sportnapon a foci, a kosárlabda, a tollaslabda, az asztalitenisz, a birkózó, az ökölvívó és az íjász szakosztályok tartottak bemutatót. A fiatalok láthatták, miként zajlanak az edzések, megismerkedhettek sportoló társaikkal és az edzőkkel, sőt a foglalkozásokba is bekapcsolódhattak.

s. r.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!