Kék hírek 2016. február 16. 13:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Fatolvajt értek tetten a körzeti megbízottak

Képgaléria
Fatolvajt értek tetten a körzeti megbízottak
A pálmonostori egyenruhások együttműködésének eredményeként sikerült elfogni a lopás vétség miatt megalapozottan gyanúsítható 27 éves kisteleki férfit.

A szabadidejét töltő Bába Csaba rendőr főtörzszászlós, pálmonostori körzeti megbízottnak február 15-én a délutáni órákban tudomására jutott, hogy a település külterületén egy gyanús személygépkocsiból és utánfutóból álló járműszerelvény közlekedik. Mivel az utóbbi időben az érintett területen több falopásról is érkezett bejelentés, ezért szolgálatba helyezte magát és Hideg Sándor címzetes rendőr zászlóssal együtt a község mellett lévő erdős helyre mentek.

Az egyenruhások a terület ellenőrzése során február 15-én, kedden délután a fák takarásában észleltek egy személygépkocsit, amelyhez egy fával megpakolt utánfutó volt kapcsolva. Mivel K. József a szállítmány eredetével nem tudott elszámolni, ezért előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra.

A beszerzett információk alapján a 27 éves férfi 2015 decemberétől többször visszajárt tüzelőt lopni a külterületre. A kisteleki lakossal szemben - szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.






 

Kövessen minket a Facebookon is!