Sport 2014. április 19. 19:50

Két perc alatt döntötte el a mérkőzést a KHTK

Képgaléria
A Kiskunmajsa együttesét fogadta április 19-én, a Bács-Kiskun Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A második helyezett félegyháziak számára ezúttal is létfontosságú volt a győzelem a bajnoki reményeik életben tartása érdekében. A mérkőzést a 2. félidő elején eldöntve végül értékes három pontra tettek szert, így tovább üldözik a Híd SC csapatát.

A találkozó esélyesének egyértelműen a KHTK számított, azonban a majsaiak elleni mérkőzést nem vehették félvállról, ősszel ugyanis a vendégek 4-2-re legyőzték a félegyháziakat.

A majsaiak jól megszervezvén a védekezésüket elsősorban ellentámadásokra rendezkedtek be. Ezzel az első félidőben a KHTK játékosai nem nagyon tudtak mit kezdeni és a vendégek sem tudták kihasználni a lehetőségeiket.

A szünetben az időjárási körülmények is megváltoztak, a csapatok szakadó esőben folytatták a találkozót.

A körülményekhez úgy tűnt, hogy a félegyháziak alkalmazkodtak jobban, akik az 50. percben Zs. Juhász István jobb oldali beadását követően Balog Marcell közeli lövésével előnybe kerültek. /1-0/

A bekapott gól a majsaiaknál kisebb zavart okozott, alig telt el egy perc amikor is egy hasonló szituációnál Balog Marcell beadásába a vendégek egyik játékosa balszerencsésen ért bele és a kapust becsapva a hálóba került a labda. /2-0/

A kétgólos előny megnyugtatta a KHTK együttesét, és az eső elálltával a nagyobb tempóból is visszavehettek. Helyzetek ezt követően is kialakultak, de újabb gólt ismét a félegyháziak szereztek. Egy gyors ellentámadás után Palásti Sándor használta ki a vendég kapus hibáját és az üres kapuba passzolt. /3-0/

Több gól már nem született, a KHTK megérdemelt sikert aratott és továbbra is szorosan követi a Híd SC csapatát.

A Híd ezzel a mérkőzéssel egy időben a Tiszakécske együttesét győzte le 8-0-ra, így megőrizte három pontos előnyét.

 

 

Kántor Ferenc /vezetőedző, Kiskunmajsa FC/:

Az első félidőben ragyogóan védekeztünk. Megpróbáltunk kontrázni, 0-0-nál volt egy óriási ziccerünk, de nem rúgtuk be. A második félidőben öt percig figyelmetlenek voltunk, utána nyílt mérkőzés folyt.

 

Némedi Norbert /vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK/:

Nyolcadik meccsünket nyertük meg zsinórban. Nekünk csak úgy van esélyünk a bajnoki címre, ha minden mérkőzésünket hozzuk. Az esőt jól kihasználtuk.

 

 

2014.04.19

Szombat

17:00

HÍD SC

-

TISZAKÉCSKE VSE

 

8

-

0

   

17:00

KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK

-

KISKUNMAJSA FC

 

3

-

0

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!