Helyi hírek 2016. február 22. 15:30

35 éves a Százszorszép óvoda

Képgaléria
35 éves a Százszorszép óvoda
Magyar bállal ünnepelték meg a Százszorszép dolgozói az óvoda fennállásának 35. évfordulóját. A jótékonysági bálat huszadik alkalommal rendezték meg, így kétszeres jubileumot ünnepelhettek. Hat éve rendezik meg tematikusan a bálokat, így minden évben más-más jelleget ölt a rendezvény. Idén „Magyar bált” szerveztek, ami azt jelentette, hogy a bálozók magyar népviseletben jelentek meg az eseményen.

A jeles eseményen részt vett a város apraja-nagyja, összesen 351 jegy kelt el. A jótékonysági bál az óvodások táncával kezdődött, mely után Fricska Gyöngyi, az óvoda vezetője megnyitó beszédében elmondta, hogy az óvoda a legszebb éveit éli most, majd hozzátette, hogy ez alatt az idő alatt, sok munkatárs, óvónő, dadus és segítő kéz megfordult az intézményben. A 35 évet a jelenlegi kollégáknak, és azoknak is megköszönte, akik már nem dolgoznak az óvodában, hiszen a rendezvényen részt vettek a nyugdíjas dolgozók is.

A Százszorszép óvoda vezetője Balla László alpolgármestert kérte fel egy ünnepi köszöntőre, melyben a képviselő gratulált az intézményben dolgozóknak a 35 éves szorgos munkáért. A Darvas Általános Iskolában megrendezett jótékonysági bálon természetesen részt vett az iskola igazgató asszonya is, aki szintén szép szavakkal méltatta az óvodát, és elmondta, hogy a Százszorszépből mindig jól felkészült és tisztelettudó gyerekek jönnek az iskolába. Ezután az iskola diákjainak táncos-énekes előadása emelte az est fényét.

A vacsora elfogyasztása előtt a dolgozók táncos műsora következett, melyet nagy taps fogadott. Táncuk is a bál témája köré fonódott: produkciójukban piros-fehér-zöld színű szalagokból magyar zászlót formáltak.

A születésnapi jótékonysági esten az elmaradhatatlan születésnapi torta is nagy népszerűségnek örvendett, amelyet egy anyuka ajánlott fel, akinek mindhárom gyermeke a Százszorszép óvodába járt. A mulatozás és a tánc után a várva várt tombolák sorsolása következett, mely után hajnalig folytatódott a mulatság.

V. K.

Fotó: Kürti László






 

Kövessen minket a Facebookon is!