Helyi hírek 2016. február 24. 16:30

Szünidei gyermekétkeztetés

Szünidei gyermekétkeztetés
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében a 2015/16-os tanévre vonatkozólag a tavaszi, nyári szünet napjaira a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére déli meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól 18 éves korig.

A tavaszi szünet munkanapjaira, azaz március 24-én, 25-én és 29-én kérhető az étkeztetés. Amennyiben a gyermek a szünidő ezen napjai alatt óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.) február 29-éig. A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget Kiskunfélegyházán, a Hunyadi u. 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma konyhája végzi, melynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34.


Fotó: illusztráció





 

Kövessen minket a Facebookon is!