Sport 2016. március 2. 11:30

Sikeres volt a Classic Winter Kiskőrösön

Képgaléria
Sikeres volt a Classic Winter Kiskőrösön
Negyedik alkalommal rendezte meg a HC Kiskőrös a Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Tornát a Rajz Attila Jégpályán. Szekeres Károly egyesületi elnök és László Károly, a mintegy 10 fős segítő stábbal február 26-a és 28-a között 8 csapat mérkőzését koordinálta, valamint a többszáz fős közönségről gondoskodott profi szinten.

A számos pozitív visszacsatolás megerősítette a szervezőket abban, hogy jól végezték munkájukat. A jégkorongosok is „odatették” magukat a pályán, így a nézők látványos meccseket, küzdelmes csatákat láthattak mindkét kategóriában.

A vasárnap délután megtartott eredményhirdetésen Pohankovics András alpolgármester is köszöntötte a torna résztvevőit és kiemelte a jégkorong sportág jelentőségét, majd a városvezetés ajándékát is átnyújtotta a csapattagoknak.

A +30-as kategóriában a HC Morisson végzett az élen, második lett a Felcsík, harmadik a Székesfehérvár, negyedik a Debrecen csapata. A +40-esek között a liptoszentmiklósi Old Boys végzett az élen, őket követte a rangsorban Szabadka, Madaras, majd a HC Kiskőrös.
 

Különdíjak: 

„Legjobb csatár”: Hlacac Kerel (Old Boys),

„Gólkirály”: Dobos János (Felcsík), 

„Legjobb hátvéd”: András László (Madaras), 

„Legjobb kapus: Farkas Ervin (HC Morrison) lett.

A Debrecen csapata „Fair Play”-díjat kapott.

Jövőre veletek ugyanitt! – köszöntek el egymástól a jégkorongtorna résztvevői.
 

A rendezvényt a Szerencsejáték Zrt támogatta.





 

Kövessen minket a Facebookon is!