Helyi hírek 2014. április 22. 13:54

Május elsején nyit a félegyházi strand

Képgaléria
A Kiskunfélegyházi Városi Uszoda és Strand felújítási és karbantartási munkálatai még folynak. A jövő héten azonban a fedett uszodát és egy külső meleg vizes medencét is birtokba vehetik a látogatók. A szabadtéri strand – a megszokottak szerint – május elsején nyit ki.

 

 

 

Vaszkó József, a VSZKSZ igazgatója elmondta: a fedett részt már április 28-ától látogathatják az úszni és felfrissülni vágyók. Akkorra elkészül az uszoda felújítása, a belső kismedencék karbantartása, a szaunák és egy kültéri termálvizes medence is rendelkezésére áll a látogatóknak.

A szabadtéri úszómedence sérült elemeinek cseréjét és teljes felújítását már befejezték. A kismedencék hamarosan fogadókészek, és a területrendezés is jól halad. Így semmi akadálya annak, hogy május elsején megkezdődjön a lubickolás.

A belépőjegyek árai nem változnak, mert szeretnék elérni, hogy ebben a szezonban minél több félegyházi tudja élvezni a strand szolgáltatásait. Abban is reménykednek, hogy az elmúlt évhez hasonlóan a térség településeinek lakói is egyre többször választják pihenésük, kikapcsolódásuk helyszínéül a félegyházi strandot. Strandnapokat nem, de vonzó, egy napos rendezvényeket szerveznek fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. A programok egyeztetése még tart, de biztosak lehetnek a strand kedvelői, hogy mindenki talál számára vonzó programot.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!