Helyi hírek 2016. március 7. 11:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Nagyböjtben minden héten, pénteken és vasárnap keresztutat végzünk, pénteken az esti szentmise után, vasárnap pedig az esti szentmise előtt 5 órakor. A keresztút miatt elmarad az első vasárnapi szentségimádás. További egyházközségi hírek.

- Az Egyházközség képviselő-testülete hétfőn este ½ 6-kor gyűlést tart a Plébánián. Hívják és várják a Testület tagjait.

- Vasárnapig tart a Katolikus Karitász nagyböjti tartós élelmiszer gyűjtése. Kérik, hogy felajánlásukkal segítsék a Katolikus Karitász munkáját.

- Március 13-án, vasárnap a keresztutat a fiatalok vezetik gitáros énekkel.

- Nagyböjti lelkigyakorlatos beszédek lesznek a templomban csütörtökön, pénteken, szombaton az esti szentmisékben. A beszédeket dr. Finta József kiskunhalasi plébános atya mondja. Kérik a kedves híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el húsvéti szentgyónásukat.

- Megjelent a Képmás magazin, amely 550 Ft-ért megvásárolható az újságos asztalnál.

- Előkészítő tanfolyamot szerveznek azoknak a felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók, nem bérmálkoztak. Érdeklődni és jelentkezni lehet a Plébánián.

- A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a Plébániára.

- Egyházközségi kirándulást, zarándoklatot szervez a Szent István Plébánia július 18-a és 23-a között észak-Romániába. Részvételi díj 47 ezer forint személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a Plébánián, 25 ezer forint előleg befizetésével.




 

Kövessen minket a Facebookon is!