Helyi hírek 2016. március 6. 15:30

Értelmetlen rongálás a Petőfi lakótelepen

Képgaléria
Értelmetlen rongálás a Petőfi lakótelepen
Szombat virradóra ismeretlen tettesek megrongálták a kutyafuttató kerítését a Petőfi lakótelepen – értesültünk a lakótelep kutyatulajdonosaitól. Elmondásuk szerint nem először fordul elő ez az eset. Már másodszor rongálták meg a futtató kerítését. amelyből most 10-15 métert vágtak ki.

A füves elkerített kutyafuttató, melyet minden kutyájára és magára adó környékbeli városlakó örömmel használt így most hasznavehetetlenné vált, hiszen egy több méteres lyuk tátong a kerítésen, melyen ki-be szaladgálhatnak a kutyusok. A kutyafuttatót nemcsak a lakótelepiek használják rendszeresen.

A város többi részéből is folyton érkeznek kutyások, akik ezen az elkerített zárt részen tudják biztonságosan szabadon engedni kedvencüket. Itt az ebek kedvükre futkározhatnak, játszhatnak, és nem zavarják a többi városlakót. Így biztonságban érezhetik magukat a járókelők is, az ebtulajdonosoknak pedig nem kell attól félniük, hogy elszalad a kutyájuk.

Egy magát meg nem nevező kutyatulajdonos döbbenten áll az eset előtt, azt mondja nem érti, miért rongál meg valaki valamit, ami nem az övé. Emlékei szerint a múltkori rongálást követően az illetékesek hamar megjavították a megrongált részeket. Arra számít, hogy ez most is így lesz.

Értesüléseink szerint a felelős kutyatulajdonosok az esetet jelentették Horváth Gábor képviselőnek, aki ígéretet tett arra, hogy hamarosan helyreállítják a kutyafuttatót.

V. K.





 

Kövessen minket a Facebookon is!