Helyi hírek 2014. április 24. 07:04

Városi forgalomkorlátozások április 28. és május 1. között

Városi forgalomkorlátozások április 28. és május 1. között
Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. április 28. – május 1. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.

Április 28-án az esti óráktól tilos lesz a megállás a Kossuth L. u. Izsáki út – MÁV-állomás közötti szakaszán és a MÁV –állomás előtti parkolóban is egészen az április 29. esti órákig, a Návay-emlékmű avató ünnepségének végéig. Parkolásra elsősorban a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolóit lehet igénybe venni.

Április 29-én kb. 15 h-tól teljes lezárásra kerül a Kossuth L. u. Izsáki út – MÁV-állomás közötti szakasza kb. este 18 h-ig, erre a szakaszra ezekben az órákban egyik irányból sem lehet majd beközlekedni (sem a sportcsarnok felől, sem a cipőüzem felöl.)

Április 29-én az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban - elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

Április 30-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

– Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,

– Batthyány u. – Attila u. torkolata,

– Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,

– Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás a ballagások ideje alatt is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

Május 1-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 

                                                                  Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

                                                                             Városüzemeltetési Osztály

Kövessen minket a Facebookon is!