Helyi hírek 2016. március 13. 13:30

Szépségipari termékek pazar kínálatban

Képgaléria
Szépségipari termékek pazar kínálatban
A tavasz a természetben a megújulást jelenti. Ilyenkor mi is egyre többet gondolunk a télen felszedett kilók leadására, szervezetünk méregtelenítésére, és a megszépülésre. Összeállításunkkal segítséget szeretnénk nyújtani olvasóinknak néhány lehetőség megismerésére, amely akár az első lépéseket is jelentheti életmódunk és külsőnk megváltoztatásában. Mert, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, a lelkünk is kiegyensúlyozottabb lesz. Most a Ni-Por Kft. szépségápolási termékeivel ismerkedhetnek meg.

A szép külső elengedhetetlen része az alkalomhoz illő smink, a csodálatos haj, vagy akár a trendi körmök. A Ni-Por Kft. gazdag áruválasztékkal, megfizethető árakon kínál szépségipari termékeket nem csupán a professzionális felhasználók, de a magánszemélyek számára is. Az üzletben a bő kínálaton túl az eladók személyes kedvessége is visszacsalogatja a vásárlókat.

Az 5-ös főútvonal mellett lévő bolt valóságos paradicsom a vásárlók számára. A kezdetben csak fodrászcikkekkel foglalkozó üzlet profilját Nagy István cégvezető az évek alatt folyamatosan bővítette, mára a műköröm készítéshez szükséges kellékek, a bizsuk, a hajdíszítő és kozmetikai cikkek, masszázsolajak, masszírozó krémek, természetes hennás festékek is megtalálhatók a polcaikon. Árukészletük kielégíti a fodrászat, kozmetika és műkörömépítés szükségleteit, legyen szó kellékekről, anyagokról, vagy akár bútorzatról. A katalógusokból rendelhető új eszközök mellett pedig használt fodrász és kozmetikai berendezések, gépek forgalmazásával is foglalkoznak.

Az ugrásszerűen megnőtt kereskedelmi kínálatból minőségi, mégis megfizethető árú termékekből állítják össze a választékot. Ezek egyrészt kifejezetten a szakemberek számára kifejlesztett, másrészt a lakossági felhasználók részére forgalmazott árucikkek. A bőséges kínálat jó példája, hogy a mintegy harminc hajfesték márkából több mint ezer szín közül tudnak választani a vevők. A hagyományos anyagokon túl egyre szélesebb körben kínálnak bio- és hipoallergén termékeket, melyek megfelelő alternatívát nyújtanak az érzékeny bőrű egyéneknek.

A vásárlókkal kialakított személyes kapcsolat miatt az emberek szívesen jönnek vissza. A vevők az üzletben hasznos, személyre szóló tanácsot kapnak a választást és a felhasználást illetően, a profi felhasználók pedig mindig értesülnek az újdonságokról. A kereskedésben egyre többen vásárolnak maguknak otthoni használatra gépeket, anyagokat- tudtuk meg Szurmó Mónika alkalmazottól. A gazdag árukínálat mindenkinek lehetővé teszi a számára legmegfelelőbb termékek kiválasztását.

K.G.

Fotó: Ficsór Zoltán




 

Kövessen minket a Facebookon is!