Helyi hírek 2016. március 10. 17:30

Köszönet az odaadó munkáért

Köszönet az odaadó munkáért
Mindig örömmel közreműködünk abban, amikor a tisztelet és a hála szavait tolmácsolhatjuk. Ezúttal is így teszünk, amikor Dinnyés Gyula köszönő sorait tolmácsoljuk, amivel a Szivárvány Intézmény Dolgozóinak áldozatos munkája előtt tiszteleg.

„Az ember a háláját fejezi ki legritkábban és néha a legnehezebben. Jómagam is nehezen fogok tollat most, hogy Isten döntése elkövetkezett, és - ha nehéz is - de el kell fogadni az elfogadhatatlant. Talán nincsenek is szavak, arra hogy megköszönjem Nektek, Önöknek azt a munkát, amit Édesanyám életének meghosszabbításáért tettetek. Segítségetekkel talpra állítottuk és 3 évet tudtunk neki adni ezzel. Köszönöm azokat a barátságokat, amelyek ez idő alatt születtek! A hiányérzet egy hónap után sem enyhült: gyakran még mindig rohanni akarok a Csanyi útra, és olyan is előfordult, hogy csak a kapuban döbbentem rá a zord valóságra...

Bocsánatát kérem mindazoknak, akiket netán Édesanyám, vagy jómagam megbántottunk az eltelt idő alatt. Amennyiben valami miatt felemeltem szavam, azt mindig a jó szándék vezérelte. Amint eddig, úgy a jövőben is örömmel segítem az intézmény működését a tőlem telhető szerény eszközeimmel. Ezután is jó szívvel fogom ajánlani ezt a helyet mindenkinek, és ezúton fejezem ki hálámat mindazon dolgozóknak, akik bármilyen módon tettek Édesanyám gondozásáért. Köszönöm Mindannyitoknak, Mindannyiuknak!”

Dinnyés Gyula




 

Kövessen minket a Facebookon is!