Sport 2016. március 17. 18:45

Makón osztották a pofonokat

Képgaléria
Makón osztották a pofonokat
A diákolimpiát megelőzően a felkészülés jegyében pofon partin vettek részt a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. Varga István és Mihály János tanítványai közül Lantos Olivér, Lantos Dominik, Sándor Olivér, Lőrincz Róbert és Mátrai Klaudia utazott el a megmérettetésre, ahol 27 egyesület 100 versenyzője ragadott bokszkesztyűt. Az öt fiatalból négyen szorítóba léptek és mindannyian megnyerték mérkőzésüket.

Varga István hozzátette, a pofon partikra túlnyomórészt kezdő, vagy tanuló bokszolókat visznek el, akiknek a fejlődését nyomon követik versenyhelyzetben, a mérkőzések során. A fiatal tanoncok esetében 2-3 havonta szükségesek a megmérettetések.

A KHTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai a vecsési diákolimpiára készülnek, ahol Provics Gergő, Lőrincz Róbert és Mátrai Klaudia egyaránt az esélyesek közé tartozik, edzőik érmeket várnak tőlük.

Emellett a boksz népszerűsítését is folytatják a KHTK tagjai, a tervek szerint május elsején a parkerdőben és tavasszal a Darvas iskolában tartanak bemutatót.

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!