Sport 2016. március 18. 09:30

Négy helyszínen versenyeztek a Fénypárducok

Képgaléria
Négy helyszínen versenyeztek a Fénypárducok
Március 6-án, Kiskunhalason a Perka-kupán két fővel vettek részt a Fénypárducok. A Star Wars témájú versenyt szakadó eső nehezítette. A találkozón Vasné Köteles Anita a felnőtt nők között 3. , Vas Tibor a vadászreflexes férfiak között 4., a „Darts Vader” nevű íjászjátékban pedig a 2. helyet szerezte meg.
 
Március 12-én két helyen is versenyeztek a Fénypárducok. Kecskeméten Horváth Anna, a HISZE által szervezett OB kvalifikációs versenyen vett részt, ahol a 4. helyet érte el és eredményével kvalifikálta magát a hétvégi OB-ra. Baracson a Hegyi Farkas Íjászklub szervezésben tartott teremversenyen Vasné Köteles Anita 2. , Vas Tibor a 3. lett.

 
Másnap, Pálmonostorán a Huszka József HE II. Toportyántúra versenyén tízen vettek részt az íjász szakosztály tagjai. Horváth Anna a gyerek lányok között 5. lett.
A felnőtt nők erős mezőnyében Horváth Józsefné 11., Nemes-Nagy Ágnes 9.,  Szabó Judit 7. és Vasné Köteles Anita 5. lett. Vas Bianka szoros küzdelemben ezüst érmet szerzett.

 
A felnőtt férfiak között Ganev Roland 26. , Papp Zoltán 5., Vas Tibor a 4. lett.
Vadászreflex kategóriában Vincze Zoltán 6. A felnőtt férfiak között. Horváth Csenge pedig második lett a gyerek lányok között.






 

Kövessen minket a Facebookon is!