Helyi hírek 2014. április 25. 10:47

IBV Hungária a Frankfurti vásáron

Képgaléria
IBV Hungária a Frankfurti vásáron
Városunk egyik legnagyobb munkáltatója, az 500 főt foglalkoztató IBV Hungária Kft. , idén harmadik alkalommal vett részt kiállítóként a nemzetközi világítástechnikai szakkiállításon, a kétévente megrendezett Light and Buildingen. Az április elején, Frankfurtban megtartott vásáron több mint 2300 kiállító képviseltette magát és körülbelül 200 ezer látogató nézte meg a kiállítást.

A por- és páramentes ipari lámpatesteket gyártó IBV Hungária Kft. életében mindig nagy jelentőségű esemény ez a vásár, mivel itt közvetlenül fel lehet mérni, hogy hol tart a világítástechnikai ipar, milyen újdonságokkal rukkolnak elő a versenytársak. Ezen túl kiváló lehetőség adódik ilyenkor a már meglévő, illetve a potenciális, új vevőkkel történő találkozásra. A több ezer nézelődő között rengeteg olyan érdeklődő is megfordult a standon, aki konkrét kérdésekkel, illetve árajánlatkéréssel kereste meg az IBV Hungáriát. A kiállításon való részvételtől tehát újabb megrendeléseket és hosszú távú partneri kapcsolatokat remél a cég.

Az érdeklődés középpontjában ezúttal a LED-es technológia állt. Ez érthető, hiszen ezeknek a fényforrásoknak az élettartamra vonatkozó költségei mostanra lettek versenyképesek a hagyományos fényforrásokéval. A vásár is azt támasztotta alá, hogy az IBV-s termékek műszaki és minőségi szempontból egyaránt az élvonalba tartoznak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azok a világ számos nagy világítástechnikai cégének palettáján szerepelnek. Ezzel együtt is nyilvánvaló, hogy a kiélezett piaci helyzetben, szükség van a termékek továbbfejlesztésére, az újdonságok IBV-s lámpákba történő integrálására, hogy a vállalat dinamikus fejlődése töretlen maradjon, és továbbra is Kiskunfélegyháza egyik meghatározó munkáltatója legyen. Ezért a szerzett tapasztalatok birtokában, új lámpatípusok, illetve a már meglévő termékcsaládok folyamatos fejlesztésén dolgozik a cég.

Kövessen minket a Facebookon is!