Helyi hírek 2016. március 22. 17:30

Képes vagy a feltétel nélküli szeretetre!

Képgaléria
Képes vagy a feltétel nélküli szeretetre!
A boldogság nemzetközi napján, március 20-án a Jobb Veled a Világ Alapítvány kiskunfélegyházi klubtagjai is mindent megtettek azért, hogy mosolyt csaljanak az arcokra, derűt lopjanak a félegyháziak szívébe. A várost járva szívecskéket, jókívánságokat megfogalmazó kártyákat és ölelést osztottak mindenkinek, akivel találkoztak és elfogadta a közeledésüket. Visszautasítással alig, szeretetteljes fogadtatással annál többet találkoztak.

A gyermekek egy lufit is kaptak. Ennek köszönhetően vasárnap a piacról hazatérő anyukák bevásárló kosarát egy szívecske díszítette, miközben leánykája, fiúcskája örömmel játszadozott a léggömbökkel. Hazaérve valószínű a kártyák üzeneteit is elolvasták, amelyen többek között ezeket az üzeneteket küldték: Te egy csodálatos ember vagy! Mosolyogj, mert viszonzásra lelsz! Életedet Te irányítod! Remek ötleteid vannak! Képes vagy a feltétel nélküli szeretetre!

A kívülállók már nem láthatták, ki és miként reagált az üzenetre, de nem elképzelhetetlen, hogy olvasóik szája fülig szaladt, megölelték a körülöttük állókat, és felfedezték magukban is a hajlandóságot a feltétel nélküli szeretetre.

s. r.




 

Kövessen minket a Facebookon is!