Helyi hírek 2016. március 27. 15:30

30 éves a Kunplast Nyugdíjas Klub - videóval

Képgaléria
Három évtized élményeit idézte a Kunplast Nyugdíjas Klub közössége március 18-án. A klub 1986 februárjában alakult meg 40 fővel, akkor még Villamosszigetelő és Műanyaggyár Nyugdíjas Klubja elnevezéssel. A cég neve időközben változott, de a közösség összetartó ereje nem, és a szépkorúak kezdeményezéseit a gyár vezetése mindig támogatta – mondta Szabó Andrásné Marika, klubtársait és az ünnepi klubfoglalkozás vendégeit köszöntve.

A klub tagságát elsőként Alter Róbertné üdvözölte. A vezérigazgató asszony megköszönte minden korábbi – ma már nyugdíjas – munkatárs szorgalmas, felelősségteljesen végzett munkáját. Úgy fogalmazott, hogy az ő szorgalmuk alapozta meg, hogy ma is létezik és működik a cég. Kifejtette, hogy mindig szívesen látogatja a nyugdíjasok rendezvényeit, és arra kérte a klub tagjait, hogy hívják és fogadják kedvesen ebbe az összetartó vidám közösségbe a most nyugdíjba vonulókat is.

A Kunplast, ahogy a félegyháziak még ma is nevezik: „műanyaggyár”, azon kevés cégek közé tartozik, amely három évtized elteltével is talpon tudott maradni. Ez a mindenkori dolgozók érdeme. Annak köszönhető, hogy becsületes, jól dolgozó emberek vitték előre a céget. Éppen ezért a nyugdíjasok és a jelenleg aktív munkatársak is elismerést érdemelnek – fogalmazta meg köszöntőjében Csányi József polgármester.

A köszöntések után ajándékkal jutalmazták a 30 éves klub legaktívabb tagjait, a férfiak pedig valamennyi hölgynek egy szál virágot nyújtottak át. Az összejövetel résztvevőit Hársfai Viktória szórakoztatta népszerű dallamokkal. De a klub hölgytagjai is részt vállaltak a vacsora előtti szórakoztatásban. A „Szupernagyik” pillanatok alatt átöltöztek, és fiatalos lendülettel járták a kánkánt.

s. r.

 



 

Kövessen minket a Facebookon is!