Helyi hírek 2016. április 8. 17:30

A fiatalok véleményének akar hangot adni a Jobbik a Parlamentben

Képgaléria
A fiatalok véleményének akar hangot adni a Jobbik a Parlamentben
„Hallasd a hangod!” névvel indított kampányt a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ifjúsági Tagozata. Az akció részleteiről Farkas Gergely országos elnök és Szabó Balázs, a tagozat Bács-Kiskun Megyei mentora tartott sajtótájékoztatót Kiskunfélegyházán április 7-én. A kampány legfőbb célja, hogy a fiatalok véleménye is hangot kapjon az országgyűlésben. Ennek érdekében személyes találkozások során szerzett tapasztalatok, a kérdőíveken és az internetes fórumukon megfogalmazott gondolatok, elvárások alapján összegzik a fiatalok közéletet- és mindennapjaikat érintő legfontosabb problémáit. Képviselőik révén a fiatal generáció elvárásainak a Parlamentben is hangot adnak – fejtették ki a tagozat vezetői.

A fiatal jobbikosok két szórólapot készítettek. Az egyiken a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ifjúsági Tagozatának oktatási rendszerrel kapcsolatos kritikáját, valamint megoldási javaslataikat teszik közzé. A másik szórólapon arra kérik a fiatalokat, hogy írják le tömören – és nyomdafestéket tűrően – véleményüket, és juttassák a Jobbik szervezeteihez.

Az internetes kampány két fő elemből tevődik össze. Egy külön honlapot indítottak a fiatalok a „Hallasd a hangod” kampánynak. Ezen az oldalon összegzik azt, hogy eddig mit tettek a Jobbik képviselői és a mozgalom ifjúsági tagozata a fiatalokért, az oktatás javítása érdekében. A véleményeket ezen az oldalon is meg lehet fogalmazni, éppúgy, mint a legnagyobb internetes közösségi portálon, ahol folyamatosan követni lehet a véleményeket, a kampány pillanatnyi alakulását.

A mozgalom politikusai, országgyűlési képviselői vállalják, hogy ezek közül a legtöbbet megjelenítik, elmondják az országgyűlésben – mondta el a két előadó.

s. r.





 

Kövessen minket a Facebookon is!