Program 2016. április 15. 07:30

Jótékony buli a kutyamenhelyért

Jótékony buli a kutyamenhelyért
A kiskunfélegyházi kutyamenhely javára szervez jótékonysági koncertet a Rocktár csapata. Az Ónodi Árpád által vezetett egyesület már eddig is számos alkalommal mutatta meg az összefogás erejének lehetőségét. Működésük nyolc éve alatt több jótékony estet szerveztek már, de segítettek helyi és környékbeli beteg gyerekeknek, az Idősek Otthonának, a kórháznak, kulturális és egyéb szervezeteknek.

Április 16-án, szombaton 20 órától bulit rendeznek a Rocktárban a menhely sanyarú sorsú állatai javára. A koncerten fellép a Rocktábor két helyi büszkesége, a TV2 tehetségkutatójából már jól ismert Shelters zenekar, és az RTL-klub tehetségkutatóján indult Hard Decision együttes, akikkel a kis rajongók a koncert után személyesen is találkozhatnak és beszélgethetnek televíziós élményeikről. Az estét az "Itthoni Arcok" felejthetetlen bulihangulatáért felelős - szintén félegyházi származású - fővárosi DJ, Immi V. zárja.

A buli a szórakozásról szól, a segítség és az adományozás pedig az elkallódott kis házi kedvencekről. Aki nem tud részt venni a rendezvényen, de mégis szeretne segíteni, támogatói jegyek megváltásával megteheti a Tourinform irodában vagy a helyszínen.





 

Kövessen minket a Facebookon is!