Helyi hírek 2014. április 28. 16:13

Ön mivel tölti a hosszú hétvégét?

Képgaléria
Ön mivel tölti a hosszú hétvégét?
A négy nap közül egyet már a következő szombaton le kell dolgozni, most mégis ajándékként tekintünk a hosszú hétvége elé. Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól: Mit terveznek csütörtökre, péntekre, szombatra és vasárnapra?

 

Tünde (17) tanuló

Mind a négy napot otthon töltöm, elsősorban pihenéssel. Van néhány DVD, amit egy ideje szeretnék már megnézni, akciófilmek, ez lesz a fő programom. Emellett besegítek a házimunkákba: főzés, mosás, takarítás vár rám, és a háziállatok ellátása. Tehát semmi különös, éppen olyan lesz, mint egy rendes hétvége, csak kicsit hosszabb.

Gábor (65) vállalkozó

A hétvégék általában ugyanolyanok, legtöbbször munkával töltöm. A szórakozást és kikapcsolódást az jelenti, ha az ASTRA Kiskunfélegyháza BULLS női NBI csapatot menedzselhetem, illetve velük utazhatok, és ha még marad egy kis idő horgászásra, akkor semmi okon sincs panaszkodni A hosszú hétvége első napján ellátogatok a majálisra, pénteken munka, szombaton pecázás, vasárnap Dunakeszire utazunk a kétszeres kupagyőztes,.és kétszeres magyar bajnok lánycsapattal.

Edit (61) nyugd.

Az ünnepet a kertben töltjük a szűkebb, 8 fős családdal – úgy hallottam, hogy szép idő lesz –, és egy sétát tervezünk a városban. Ilyenkor egy ebéd még belefér a programba és a családi költségvetésbe, valamelyik helyi étteremben. Péntekre még kellemes időt jósolnak, ezért a napot pihenésre és kikapcsolódásra szánom, és a barátnőmmel sétálunk, beszélgetünk egy jót. Szombaton elviszem az unokákat moziba, bár még a műsort nem néztem meg. A vasárnap már a szokásos módon fog eltelni: sok főzéssel, házimunkákkal.

Flórián (18) tanuló

Nem terveztem semmi rendkívülit. Egyelőre úgy látom, hogy otthon töltöm majd mind a négy napot. Akad teendő a kis házi gazdaságban, az állatok körül, mert tartunk szarvasmarhát, juhot és sertést, azokat nem lehet elhanyagolni, lehet bármilyen időjárás és bármilyen ünnep. Persze pihenésre is jut idő, és azt hiszem, egy kis tanulást is be fogok ütemezni a hosszú hétvége alatt.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!