Helyi hírek 2016. április 19. 17:30

Az elárvult kutyusokat segítette a Rocktár jótékonysági koncertje

Képgaléria
Az elárvult kutyusokat segítette a Rocktár jótékonysági koncertje
Jótékonysági koncertet szerveztek április 16-án a Rocktárban. A buli bevételét, illetve az összegyűlt adományokat – körülbelül 160 ezer forintot – 18-án Papp Viktória, a rendezvény főszervezője és Ónodi Árpád, a Rockár vezetője adták át a menhely vezetőjének, Marancsikné Némedi Erzsébetnek.

- Idén első alkalommal szerveztük meg a kutyamenhely segítését célzó jótékonysági koncertet. Örömünkre szolgált, hogy várakozásunkat felülmúlta az érdeklődés, és közel 120-an jöttek el bulizni. Kiváló helyi zenekaraink, akik már sikerrel szerepeltek tehetségkutató megmérettetéseken is, szívesen vállalták a fellépést, a koncert után pedig televíziós élményeiket is megosztották a közönséggel. A jótékonysági adomány jó helyre került, mert tudjuk, hogy a menhely elárvult kutyusai élelemmel jól ellátottak, de kevés a férőhely, bővítésük halaszthatatlan feladat. Április 24-én vasárnap a Hősök Parkjában tartjuk meg a kutyás sétát, ahol szintén gyűjtünk adományokat a menhely segítésére, oda is várunk mindenkit szeretettel – mondta el Papp Viktória, a jótékonysági akciók főszervezője.

Az adomány átadását követően Ónodi Árpád elmondta, hogy a Rocktár csapata az elmúlt nyolc évben komoly figyelmet fordított arra, hogy a társadalmi szerepvállalást megtanítsa közönségével, növendékeivel, oktatóival.

- Növendékzenekaraink fiatalon megtanulják, hogy a tudás is olyan érték, amit pénzre tudnak váltani, és azzal segíteni is tudnak. Éppen ezért, amíg Rocktár van, segélykoncertek is lesznek – tette hozzá a Rocktár vezetője.

s. r.




 

Kövessen minket a Facebookon is!