Helyi hírek 2016. április 21. 11:30

Toronymagas gépész-kínálat

Képgaléria
Toronymagas gépész-kínálat
A jó idő beálltával sokan fognak hozzá lakásuk csinosításához, korszerűsítéséhez. Ilyenkor lehet a fűtésrendszer karbantartását elvégezni, és az elavult gépészetet lecserélni. Új színekkel vidámabbá tehetjük otthonunkat, vagy a régi megkopott csempék helyett új burkolatot rakhatunk fel. A téli estéken dédelgetett tervek megvalósítása nem kis feladat, melyhez összeállításunkkal szeretnénk segítséget nyújtani. Olyan félegyházi vállalkozásokat mutatunk be, ahol a szakértelem, a széles áruválaszték, és a versenyképes árak mellett a közös cél a vevők elégedettsége. Most a Kiskunfélegyházán, a Bercsényi utcán lévő Torony-Ép-Gép Kft. üzletét mutatjuk be.

Épületgépészeti szerelvények széles választéka fogadja a Bercsényi utcán a Torony-Ép-Gép Kft. üzletébe betérő vásárlókat. A két fiatal szakember által üzemeltetett vállalkozás a víz, gáz, fűtéstechnika mellett a légkondicionálók forgalmazásához, és az öntözőrendszerek kiépítéséhez is szakszerű segítséget és megbízható minőségű kellékeket kínál.

A Bercsényi utcai víztorony mellett lévő épületgépészeti kereskedelem folyamatosan bővülő kínálata teljes körű ellátottságot biztosít a szakemberek, és a magánvásárlók számára, az ügyvezetők, Jókai Gyula és Zubor Attila szakvégzettsége pedig biztos hátteret nyújt a minőségre, és a megbízhatóságra.

A tavaly nyáron megnyitott üzlet fő profilja az épületgépészet, melyen túl az egyre szélesebb körben elterjedt öntözéstechnikával bővítették kínálatukat. Elsősorban a kisebb kertészetek, hobbikertészetek, kertes családi házak öntözéséhez biztosítanak árut, bevált termékkör forgalmazásával elérhető áron. Az öntözéshez kapcsolódóan kerti szivattyúk, és kerti tömlők is megtalálhatók a boltban.

A fűtéstechnikához az építkezés kezdetétől a befejezésig minden szerelvény megvásárolható az üzletben, melyhez a legelterjedtebb, és legidőtállóbb ötrétegű csőrendszert kínálják. Emellett komplett rendszerrel rendelkeznek padlófűtés és falfűtés kialakításához.

A megadott méretek alapján előzetes árajánlatot is készítenek, és az üzlet kiemelt lehetőségként komplett fűtésterv ingyenes elkészítését is vállalja – tudtuk meg Jókai Gyula ügyvezetőtől.

Reális árakkal, mindennapos árubeszerzéssel, a helyszínre szállítás lehetőségével teszik még könnyebbé a vásárlást a magánvásárlók, és a szakemberek számára is.

Kizárólag megbízható rendszereket forgalmaznak, amelyekre a gyártók öt-tíz év garanciát nyújtanak. A szerelőkkel való személyes kapcsolat során visszejelzést is kapnak a termékekkel kapcsolatban, mely során az újítások mindig a felhasználás tükrében történnek.

A forgalomban lévő csőrendszerek akár házilag is szerelhetők, azok kiépítéséhez szakszerű segítséget nyújtanak az üzlettulajdonosok.

Idén pedig - számítva a meleg nyárra - megkezdik a légkondicionáló berendezések forgalmazását is, melyhez szintén megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek.


K.G.

Fotók: Ficsór Zoltán




 

Kövessen minket a Facebookon is!