Helyi hírek 2016. április 22. 11:30

Burkolat kívül-belül

Képgaléria
Burkolat kívül-belül
A jó idő beálltával sokan fognak hozzá lakásuk csinosításához, korszerűsítéséhez. Ilyenkor lehet a fűtésrendszer karbantartását elvégezni, és az elavult gépészetet lecserélni. Új színekkel vidámabbá tehetjük otthonunkat, vagy a régi megkopott csempék helyett új burkolatot rakhatunk fel. A téli estéken dédelgetett tervek megvalósítása nem kis feladat, melyhez összeállításunkkal szeretnénk segítséget nyújtani. Olyan félegyházi vállalkozásokat mutatunk be, ahol a szakértelem, a széles áruválaszték, és a versenyképes árak mellett a közös cél a vevők elégedettsége. Ismerkedjenek meg az Ép-Trade Kft. kínálatával.

Burkolataival és fürdőszoba kellékeivel az Ép-Trade Kft. óriási áruválasztéka kiváló lehetőséget teremt a lakásfelújításokhoz. A vasútállomás mögötti út mellett többszáz négyzetméteren fekvő áruházban személyre szabott kiszolgálással találkozhatnak a vásárlók.

Az idén húsz éves Ép-Trade Kft-t Páhi Jánosné családi vállalkozásban üzemelteti két lányával. A nagymúltú üzlet folyamatosan lépést tart a fejlődéssel, bővülő készletük már nem csak a fürdőszobák teljeskörű berendezéseit tartalmazza. A X. Kerület 84/A szám alatt található Kft-ben megtalálhatók az ereszcsatornázás kellékei, kültéri falburkolók, valamint a gipszkartonozáshoz szükséges eszközök is. A 2000-es évek elején kínálatuk fenyő fűrészáruval bővült, tíz éve pedig megépült bemutatótermük, ahol az elegánsan berendezett fürdőszobák segítséget nyújtanak az ötletes megoldásokat illetően is. Szakértelemmel rendelkező munkatársaik idegenvezetőként kalauzolják az érdeklődőket, és segítenek a számukra legmegfelelőbb burkolat, és kiegésztők kiválasztásában. A fali és padlóburkolatok nagy szín- és méretválasztéka mellett különböző stílusú szaniterek, csaptelepek, valamint zuhanykabinok is a kínálat részét képezik.

Minden árkategóriában jelen vannak, a multikhoz képest óriási, de a környéken is a legnagyobb választékkal állnak az élvonalban. És bár a divat minden évben változik, garantáltan a legújabb trendekkel szolgálják ki az igényeket – tudtuk meg Páhi Andreától, a családi vállalkozás egyik tagjától. Andrea azt is elmondta, hogy az újdonságokról a mestereket is folyamatosan tájékoztatják, és számukra mesterkurzusokat is szerveznek.

Aki pedig úgy dönt, hogy ő maga próbálkozik a felújítási munkákkal, azoknak szaktanácsokkal, praktikus megoldásokkal segítenek a megfelelő kiegészítő elemek megvásárlásához.

Kínálatuk részét képezik az egyre szélesebb körben elterjedt fürdőszobabútorok, amelyek óriási szín- és formaválasztékban találhatók meg náluk. Ezen túlmenően laminált padló forgalmazásával is bővültek, így a lakás burkolata teljes egészében megvásárolható egy helyen.


K.G.

Fotó : Ficsór Zoltán





 

Kövessen minket a Facebookon is!