Sport 2016. április 26. 09:00

Ördögh Csaba emlék-íjászverseny

Képgaléria
Ördögh Csaba emlék-íjászverseny
A közelmúltban elhunyt Ördögh Csabára emlékeztek az íjászok a Szegeden megrendezett emlékversenyen, melynek bevételét a család megsegítésére ajánlották fel. A Szegedi Szittyák alapító tagja halálhíre megrendítette az íjászokat hiszen egy közkedvelt, szeretett és aktív íjászt veszítettek el.  Csabának mindig volt egy jó szava az emberekhez és évtizedekig a dobogó valamelyik fokán fejezte be a versenyt.

Emlékére több mint 180 nevező adta le indulási szándékát a viharos esőben, szélben kezdődő versenyre. A Koppányok eredményei a következők:

Keserű Szilvia kategóriája második helyen végzett.

A vadászreflexes kategóriában Elekes Lajos, 240 ponttal győzött, így mintegy 100 ponttal megelőzte a második helyezettet. Bense László 23 pont előnnyel 237 pontos végeredménnyel nyert.

Felnőtt férfi kategóriában Tóth Mihály ért el legjobb eredményt 171 ponttal, így 8. lett, Őt Szeibert Imre követte a 10. helyen 169 ponttal. Mindketten 8-10 ponttal maradtak le a dobogóról. Boldog Bence a 25. helyen végzett.

Dinnyés Gyula Tiszteletreméltó kategóriában 7 ponttal maradt le a dobogóról, így a 6. helyen végzett.

Több kategóriában az első 10 helyen sűrű volt a mezőny, de a két győztes helyen magabiztosan nyertek a Koppány Íjászai HE tagjai, ezzel is öregbítve Kiskunfélegyháza város hírnevét.



 

Kövessen minket a Facebookon is!