Kultúra 2016. szeptember 7. 13:30

Képzőművészeti pályázat diákoknak

Képzőművészeti pályázat diákoknak
Képzőművészeti pályázatot hirdetett általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára a kiskunfélegyházi Kiskun Múzeum, a Magyar Nemzeti Levéltár Bács-Kiskun Megyei Levéltára és a Kecskeméti Katona József Múzeum az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója tiszteletére Bács-Kiskun 56/60 címmel az alábbi témában: 1956 emlékezete.

Technikai és stílusbeli megkötés nincs. Méretbeli korlát: max. 70x50 cm
 

Beadási határidő: szeptember 20-a.
 

A pályaművek személyesen (a Kiskun Múzeumban) és postai úton is beadhatók. A beadott alkotások hátlapján kérik, tüntessék fel a tanuló, az iskola, valamint a felkészítő tanár nevét, email címét. Kérik, a pályamű leadásával egyidejűleg a kitöltött adatlapot is megküldeni.
 

Postacím: 6100 Kiskunfélegyháza, dr. Holló Lajos u. 9.


A beérkezett alkotásokat az alábbi zsűri tagok értékelik:

Osztényi Éva (Kecskeméti Katona József Múzeum, művészettörténész), Kis László (Wesel Hugó Fotókör szakmai vezetője), Molnár István (Holló László Képzőművész Kör vezetője).

A díjazott, továbbá a zsűri által kiállításra javasolt művekből vándorkiállítást rendeznek, mely Kiskunfélegyházán október 18-án, kedden a Kiskun Múzeumban nyílik. A kiállítás a későbbiekben a megye több településén is megtekinthető lesz.

Pályaműveket nem küldenek vissza. Az alkotásokat a Kiskun Múzeum gyűjteményében helyezik el.
 

További információ kérhető e-mailen: [email protected] vagy telefonon: 76/461-468.






 

Kövessen minket a Facebookon is!