Helyi hírek 2016. május 1. 07:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Főplébánia

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Húsvét hatodik vasárnapja - 2016. május elseje. A hét ünnepei: Hétfő -Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja. Kedd: Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok ünnepe.

1Májusban az esti szentmisék előtt 6 órakor elimádkozzák a lorettói litániát. Kérik, hogy vegyenek részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjék mennyei Édesanyánk pártfogását és közbenjárását Egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

2. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász Jókai utca 1. szám alatti helyisége. Szeretettel várják az érdeklődőket.

3. Csütörtökön a betegeket otthonaikban felkeresik.

4. Pénteken elsőpéntek lesz, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

5. Minden hónap első péntekén gyalogos férfizarándoklatot szerveznek a Pálos atyák Szentkútra. Az indulás 5 órakor lesz a templom elől. Szeretettel várnak minden lelkileg megújulni vágyó férfit. Részletesebb plakát a hirdetőtáblán megtekinthető.

6. A Szent Mónika Közösség május 7-én tartja országos találkozóját Hódmezővásárhelyen. A programmal kapcsolatos tudnivalók megtekinthetők a hirdetőtáblán.

7. A mai napon szeretettel köszöntik az édesanyákat! Isten bőséges áldása jutalmazza áldozatos szeretetüket! Áldott vasárnapot mindannyiuknak!




 

Kövessen minket a Facebookon is!