Sport 2014. május 3. 12:44

Vadász íjászversenyen szerepeltek a Koppányok

Képgaléria
Vadász íjászversenyen szerepeltek a Koppányok
Tavaszi Vadászat Szittyaföldön nevű 3D-s vadász íjászversenyen álltak rajthoz a félegyházi Turul Koppány íjászok. A megmérettetésnek immár sokadik alkalommal a Szeged melletti Rabi-major adott otthont. A Koppányokat Steitz Adelina, Szeibert Nóra, ifjú Lovas Ferenc, Németh László, Tóth Mihály, Csizmár Csaba, Papp Zoltán, Szeibert Imre és Dinnyés Gyula képviselte.

A résztvevőkre összesen 15 darab 3D-s cél várt.

A gyermek kategóriában a nemek összevonásra kerültek. A harmadik helyért mint utóbb kiderült Koppány küzdelem alakult ki, ugyanis Steitz Adelina és ifj. Lovas Ferenc azonos pontszámot lőttek (263). A több tízes találattal rendelkező Lovas Ferenc végül dobogós helyezett lett, Adelina pedig negyedikként végzett.

Az ifjúsági lányok között Szeibert Nóra tartva jó formáját, 366 ponttal első helyezést ért el.

Ifi fiú kategóriában élete második versenyén rajthoz álló Németh László is remekül vadászott. 249 pontot gyűjtött, ami a negyedik helyre volt elég.

A felnőttek között ezúttal is nagy küzdelem alakult ki. A legjobb félegyházi Csizmár Csaba 14. lett 266 ponttal.  Szeibert Imre és Papp Zoltán azonos pontszámmal (265) 15. és 16. helyet szerzett. Ugyanebben a kategóriában Tóth Mihály élete első versenyén 228 pontot vadászott össze, ami a 21. helyhez volt elég.

A seniorok között Dinnyés Gyula kategóriájában a negyedik helyezést érte el és mindössze 3 ponttal maradt el a dobogótól. 

Kövessen minket a Facebookon is!