Sport 2016. május 1. 21:30

Háromgólos hátrányból állt fel a futsal csapat

A sírból hozta vissza a mérkőzést, így megőrizte esélyét a bajnoki döntőre az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a női futsal NB I elődöntőjének első összecsapásán a Miskolci-Vénusz NFSE otthonában ért el 3-3-as döntetlent. A hazaiak már 3-0-ra vezettek, de az Astra nem adta fel és a hajrában kiegyenlített. A másik elődöntő is nyílt maradt, a Szekszárdi UFC 1-1-es döntetlent játszott a győri Árkád ETO-val.

A negyeddöntők is megmutatták, hogy nincs könnyű ellenfél a női futsal NB I bajnoki rájátszásában, hiszen két nagy esélyes is búcsúzott a legjobb nyolc között. A Hajdúböszörményt épp a Miskolci-Vénusz ejtette ki, ennek tükrében nehéz mérkőzés várt az Astrára.

A sejtelmek beigazolódtak, a miskolciak már a 8. percben előnybe kerültek, sőt a második félidő elején újabb két gólt lőve 3-0-ra megléptek az Astrától. A bajnoki címvédő parádés hajrával egyenlítette ki az állást; a 26. percben Dikanová Dominika, majd a 30. percben Nagy Anett, végül a 37. minutumban Szabó Boglárka vette be a miskolciak kapuját (3-3).

Az első mérkőzésen nem dőlt el semmi, az Astra Kiskunfélegyházán harcolhatja ki a döntőbe jutást.

 

Női Futsal NB I Elődöntő 1. mérkőzés (Miskolc 05 .01.)

Miskolci-Vénusz NFSE - Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls (1-0) 3-3

Gólszerzők: 8. p. Szőke Zsuzsanna, 22. p. Miliczki Noémi, 24. p. Váradi Cintia ill. 26. p. Dikanová Dominika, 30. p. Nagy Anett, 37. p. Szabó Boglárka

 

Másik elődöntő:

Szekszárdi UFC - Árkád ETO 1-1

 

 

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!