Helyi hírek 2016. május 3. 07:30

Országos szakmai sikert ért el a Közgé

Képgaléria
Országos szakmai sikert ért el a Közgé
Idén Szegeden rendezték meg a pénzügyi szakképesítések országos szakmai tanulmányi versenyét. A rangos megmérettetésen az országos döntőbe került fiatalok közül kerülnek ki a jövő évtizedek legkiválóbb pénzügyi szakemberei. A jó versenyeredmény nemcsak kiváló karrierlehetőségekkel, hanem a szakképesítés megszerzésekor a szakmai vizsga alóli teljes- vagy részleges felmentéssel is jár.

Kiváló eredménnyel zárták a versenyt a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Közgazdasági Szakközépiskolájának pénzügyi-számviteli ügyintéző valamint vállalkozási és bérügyintéző szakképesítésen tanuló diákjai: Patyi Enikő 13. P osztályos tanuló országos 7. helyezést ért el.
Kimagasló teljesítményéért Enikő a közelgő szakmai vizsga valamennyi vizsgatárgya alól felmentést nyert.

A szakmai vizsga alól kapott felmentést Judik Edina 13. P osztályos tanuló három vizsgatárgyból, Lajos Anita és Wiedermann Kinga 14. V osztályos tanulók két vizsgatárgyból, míg egy-egy tárgy alól Verebélyi Kittit, Móczár Juditot, Pataki Katinkát, a 13. P osztály diákjait és Gyurgyik Ramónát 14. V osztályos növendéket mentik majd fel.

Sikerük nemcsak a félegyházi szakképzés, és a Közgazdasági Szakközépiskola több mint félévszázados hírnevét öregbíti, hanem jó reményeket nyújt arra is, hogy városunk gyorsan fejlődő gazdaságát az itt végzett kiváló fiatalok erősítik tovább.









 

Kövessen minket a Facebookon is!