Helyi hírek 2014. május 4. 13:15

A mezgé büszkeségei

Képgaléria
A mezgé büszkeségei
A tanulmányi versenyek legeredményesebb 13 tanulóját a ballagás előtt mutatták be a mezgében. Rózsa Pál igazgató azt is elmondta a sajtó munkatársainak, hogy a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola átvehette az agrárkamarától a „Kiváló oktatásért” járó kitüntetést, valamint megkapta a „Vándorserleg az I. helyezést elért tanulók iskolájának” feliratot viselő kupát.

A szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak országos versenyén, mezőgazdasági alapismeretek kategóriában Berecz Elizabet (12/A) 2., Bönde Katalin (12/A) 13. helyezést ért el. Élelmiszeripari alapismeretek kategóriában Vizi János (12/B) bizonyult az ország legjobbjának.

Szunyi Renáta (2/14/Mg. technikus) a Guba Sándor Emlékverseny I. és II. helyezésért díját is haza hozhatta.

Fodor Ildikó (2/12/C) a lótartó- és tenyésztő szakma kiváló tanulója versenyen végzett az első helyen, míg társa Pálinkás Norbert (2/12/C) a 9. helyezést érte el.

Hornyák Kitti az országos tanintézetek díjugrató versenyén, a Vadvirág Kupán és a Boleró-emlékversenyen nyert, és megkapta a Nagydíjat is.

Csányi Szabolcs a húsipari termékgyártó szakma kiváló tanulója versenyen ért el 4. helyezést.

A pék-cukrász versenyen Péli Ákos (3/13/D) a 12., Molnár Zoltán (13/D) a 17., Figura Balázs (2/12/C) pedig a 19. helyet szerezte meg.

A Csapó Dániel Emlékversenyen Keresztes Noémi (1/13) az élelmiszeripari szekcióban, a Guba Sándor Emlékversenyen Deák Viktória (1/13) vidékfejlesztési szekcióban vehette át a legjobbaknak járó oklevelet. A vidékfejlesztési szekcióban ért el harmadik helyezést Lajos Zsuzsanna (11/A) is.

 

Kövessen minket a Facebookon is!