Helyi hírek 2016. május 17. 14:15

Körkérdés: A Városalapítók rendezvénysorozat mely programján tervezi, hogy részt vesz?

Képgaléria
Körkérdés: A Városalapítók rendezvénysorozat mely programján tervezi, hogy részt vesz?
Idén is színes programokkal várja a Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál a látogatókat. Körkérdésünkben arról kérdeztük a félegyháziakat a kerestük a választ, hogy mely programokra kíváncsiak az itt élők.

Tóth Gyula (66)

Figyelemmel kísérem a programokat, Szecskó Ilona kiállításának megnyitójában közreműködőként is érdekelt vagyok. A szervezést dícséri, hogy a rendezvények között nincsenek átfedések, így mindent megnézhetek, ami érdekel. Főleg a könnyűzenei programokat és a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítást várom. Maksa Zoltán humoristát régóta ismerem, mindenképpen részt veszek a műsorán.

 

Kónyár József Györgyné (62)

A Városalapítók Hetére esik a születésnapom, a programok révén ünneplem meg. Kökény Attila koncertjét várom, de a gyermekek műsorát is szívesen megnézem. Tetszik a városi rendezvények hangulata, szinte minden évben részt veszek a programokon. Fontosak a kulturális rendezvények, összehozzák az embereket. A Miénk itt a tér kapcsán vannak ismerőseim, a kiállítást megnézem.

 

Csengődi Péter (26)

Elolvastam az újságban a programokat, láttam a Richter Egészségvároshoz kapcsolódókat, és úgy tervezem, hogy egy részükön részt veszek. A tűzijátékot, a nagyszínpadi műsorokat és a koncerteket kedvelem leginkább. 

 

Krepsz János

Érdekelnek a helyi művészek, a Miénk itt a tér programján biztosan részt veszek. Maksa Zoltán humorista az egyik etalon számomra, kíváncsi vagyok a fellépésére. Szívesen ellátogatok ilyenkor történelmi előadásokra is, hiszen ilyenkor emlékezünk meg Félegyháza újratelepítéséről és a redempcióról. Remélem jó idő lesz a szabadtéri programokhoz.

 

G. Z.

 



 

Kövessen minket a Facebookon is!