Helyi hírek 2014. május 6. 16:08

Átépítések miatti útlezárások a Kossuth Lajos utca környékén május 7-14. között

Átépítések miatti útlezárások a Kossuth Lajos utca környékén május 7-14. között
Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. május 7-14. között az alábbi teljes szélességű útlezárásokra kerül sor gyalogátkelőhelyek és kerékpárút átépítése miatt, ezért tisztelettel kérjünk minden érintettet, hogy a forgalom-korlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.
  • Május 7-én 7 h-tól az Attila u. - Kossuth L. u. torkolatánál az Attila u.-án áthaladó kerékpárút átépítése miatt az Attila utcai úttest teljes szélességben lezárásra kerül a munkálatok befejezéséig - valószínűleg az esti órákig. A munkálatok ideje alatt gépjárművel sem a Kossuth L. u.-ról az Attila u.-ba behajtani, sem az Attila u.-ból a Kossuth L. u.-ra kihajtani nem lehet!
  •  

  • Május 8-9. között a Kossuth L. u. a Körpatika előtt található gyalogátkelőnél annak átépítése miatt teljes szélességben lezárásra kerül.  A munkálatok várhatóan május 9-én este befejeződnek, de előfordulhat a munkálatok befejezésének eltolódása, ezért a lezárás kitolódhat a következő napokra is.
  •  

  • Május 12-14. között a Kossuth L. u. a Móra Ferenc Gimnázium előtt található gyalogátkelőnél annak átépítése miatt teljes szélességben lezárásra kerül.  A munkálatok várhatóan május 14-én befejeződnek, de előfordulhat a munkálatok befejezésének eltolódása, ezért a lezárás kitolódhat a következő napokra is.  
  •  

    Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

     

                                                                       Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

                                                                                 Városüzemeltetési Osztály

    Kövessen minket a Facebookon is!