Helyi hírek 2016. május 24. 18:30

Több mint 6 millió forint kórházfejlesztésre - videóval

Képgaléria
A félegyháziak aktivitásának köszönhetően a Richter Egészségváros egész napos programjának végén a felajánlott 2 millió helyett, több mint 6 millió forintos adományt vehetett át Csányi József polgármester és dr. Körtvélyessy András, a városi kórház és rendelőintézet főigazgató-helyettese.

Reggeltől, a rendezvény zárásáig valamennyi egészségügyi szűrést biztosító helyszín előtt sorok álltak. Véradásra 67-en jelentkeztek. Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadásokon sem voltak üresek a székek. A Kossuth utcán felállított színpadon bemutatott produkciók is kivétel nélkül sikert arattak.

Miközben a félegyháziak egészségük őrzése miatt igénybe vették a szolgáltatásokat, élvezték a színpadi produkciókat, matricákat is gyűjtöttek, amelyekkel gyarapíthatták a 2 milliós adomány összegét. Meg is tették, de alaposan. A rendezvény zárásakor Csányi József polgármester és dr.  Körtvélyessy András, a városi kórház és rendelőintézet főigazgató-helyettese több mint 6 millió forintos adományt vehetett át a Richter Egészségváros szervezőitől.

A záráskor az is kiderült, hogy a Richter rendezvénysorozatnak Kiskunfélegyháza a 49. helyszíne. Városunk lakossága elkötelezett volt egészségmegőrzése és a kórház iránti segítő szándékában, amit bizonyít, hogy a települések aktivitását összehasonlító rangsorban a harmadik helyen végzett. 

s. r. 




 

Kövessen minket a Facebookon is!