Sport 2016. május 22. 17:30

Átvették ezüstérmeiket a KHTK kézilabdázói

Képgaléria
Nem csüggedtek, inkább ünnepeltek és előre tekintettek a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdázói, akik május 21-én évzáró bál keretében kapták meg ezüstérmeiket az NB II dél-keleti csoportjában elért második helyezésért. A játékosok mellett a csapat segítőit, vezetőit, edzőit és szurkolóit is díjazták. Az érmeket Balla László alpolgármester, Isán András szakosztályvezető és Csáki Róbert, a P&P főkönyvelője adta át.

Kiváló szezon zárt az NB II-es férfi felnőtt kézilabdacsapat, szoros csatában, egy ponttal csúszott le a bajnokság első helyéről. Szomorkodásra nem volt okuk a KHTK játékosainak, segítőinek, szurkolóinak. Az évértékelőt bállal kapcsolták egybe a szervezők május 21-én a Desperadó Étteremben.

A kézilabda szeretők ezúttal is nagy számban gyűltek össze. A szezont a Kiskun TV stábja videó összeállítással elevenítette fel számukra. 

Ezt követően az utánpótlás bemutatása is szerepet kapott. A fiatal kézilabdázók a Kiskunmajsán megrendezett Keszi Géza megyei döntőről Árvai Zoltán vezetésével ugyancsak ezüstéremmel tértek haza.

 

G. Z.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!